Vrijdag - Reisverslag uit Mountain Lakes, Verenigde Staten van Almerecollege Kampen - WaarBenJij.nu Vrijdag - Reisverslag uit Mountain Lakes, Verenigde Staten van Almerecollege Kampen - WaarBenJij.nu

Vrijdag

Door: Amy & Iris

Blijf op de hoogte en volg Almerecollege

21 November 2015 | Verenigde Staten, Mountain Lakes

Vandaag was weer een dag op de highschool. Een aantal van ons moesten al om 7.15 (!) Op school zijn, omdat een aantal van onze hosts extra vakken zoals koor of toneelklas volgen. De meeste Dutchies, zoals een aantal Amerikanen ons noemen, gingen echter in het cafetaria ontbijten. Toen de lessen begonnen om 8 uur, hadden de meesten van ons meteen al de presentaties. Na de vermoeiende maar toch superleuke schooldag, gingen een aantal Dutchies met hun hosts naar Target. De beste manier om het te omschrijven is dat het eruit ziet als Walmart, maar dan beter. Na Walmart ging een groepje naar de mexicaan in het winkelcentrum, waar we de kerstman tegenkwamen. Natuurlijk moesten we toen met de kerstman op de foto :). (Foto volgt later) Nadat we Santa hadden ontmoet, was het al weer haasten naar huis om warme kleding en dekentjes te halen, want we zouden naar een echte footballgame gaan! Natuurlijk zijn de meesten dindsdag al naar de Powderpuff game geweest, maar dat was allemaal niet zo officieel. Dit was een erg belangrijke wedstrijd voor Boonton highschool, de 'buren' van Mountain Lakes. Toen we bij de footballgame waren, was het erg leuk om te zien dat alles hetzelfde is als in de films :). Er waren o.a. cheerleaders bij die halverwege een echte show weggaven en zelfs mensen in de lucht gingen gooien! Al met al was het geweldig om zo'n wedstrijd in het echt mee te maken! Na de footballgame was er een feestje thuis bij een van de hosts, wat ook allemaal echt heel leuk was. Zo was er bijv. Zelfs een kampvuur!
Al met al was vandaag een superleuke dag en is het echt jammer dat het morgen al weer de laatste hele dag is die we hier kunnen doorbrengen. Het is hier geweldig!

• 21 November 2015 - 21:34

Iris Van Gulik:

Mooi dat jullie zo genieten van het leven daar!
    Hier trouwens nog geen kerstman gezien, alleen Sinterklaas. ;-)
    Groet, Iris van Gulik

• 22 November 2015 - 18:05

Bart Wezenberg:

Genieten en beleven, superfijn dat jullie het zo leuk hebben. Geniet van de laatste dag en een goede terugvlucht naar ons koude kikkerlandje!!